Skip to main content

Bel direct

Medische fitness

Ben je momenteel in behandeling of in behandeling geweest bij Fysiotherapie De Vries en wil je graag je gezondheid en fitheid blijven onderhouden met fitness? Dan kun je onder het dak van Fysiotherapie De Vries je oefeningen en training voortzetten met medische fitness.

 Met adviezen van onze zorgprofessionals

 Trainen in een inspirerende omgeving met moderne en uitgebreide trainingsfaciliteiten

 Mogelijk op diverse vestigingen in de omgeving Everdingen en Hoef en Haag

Persoonlijk oefenprogramma

Als je bij een van onze fysiotherapeuten in behandeling bent geweest, zal deze zorgen dat je een oefenprogramma krijgt dat je zelfstandig kunt uitvoeren in de medische fitness. Deze fysiotherapeut blijft jouw aanspreekpunt. Je kunt altijd een afspraak met je fysiotherapeut maken voor controle van de oefeningen of het aanpassen van het schema. Dit wordt dan als een zitting fysiotherapie gerekend.

Openingstijden

Kijk onder openingstijden wanneer je medische fitness kunt doen in een van onze vestigingen in Everdingen en Hoef en Haag. Op onze dependances gelden afwijkende openingstijden. Vraag dit na als je op één van de andere vestigingen wilt komen.

Let op: tussen 09:00-10:00 en 16:00-18:00 is het vaak erg druk op de locaties. Als je in alle rust wilt trainen zonder op toestellen te hoeven wachten, probeer dan deze tijden te vermijden.

Tarieven en vergoedingen

De kosten van medische fitness bedragen 38,95 euro per maand en gebruik is onbeperkt. De duur van het abonnement is minimaal 3 maanden en de opzegtermijn is 1 maand. Sommige zorgverzekeraars vergoeden medische fitness deels of volledig. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Als je een vergoeding krijgt, kun je de nota indienen bij je zorgverzekeraar.

Voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement op medische fitness neem dan contact met ons op of vraag dit na bij één van onze fysiotherapeuten waarbij je onder behandeling bent.


Fitness vrij onbeperkt
Fitness zonder begeleiding onbeperkt

€ 38,95 per maand

Fitness vrij 1 x per week
Fitness zonder begeleiding 1 x per week

€ 24,95 per maand

Fitness small group 1 x per week
Fitness met begeleiding in kleine groepen

€ 38,95 per maand

Fitness small group 2 x per week
Fitness met begeleiding in kleine groepen

€ 48,95 per maand

Fitness vrij 10 rittenkaart
Fitness met begeleiding 10 rittenkaart

€ 80,00

Personal training
Personal training per maand ( 1x per week)

€ 249,00

Zwangerschapsfitness
Fitness met begeleiding in kleine groepen 1 keer per week

€ 38,95 per maand